lunes, 29 de octubre de 2012

Associació Agroecològica de Gallecs: preservar el territori a partir de l'agroecologia

aegallecs.cat

L'Associació Agroecològica de Gallecs està formada per pagesos i les seves famílies que conviuen i treballen a l'Espai Rural de Gallecs (Vallès Oriental).




L'objectiu és assolir el desenvolupament rural sostenible per mitjà de l'agricultura ecològica, i garantir el relleu generacional dels pagesos de Gallecs. Aquest objectiu el porten a terme mitjançant l'aplicació d'un model de gestió agrícola respectuós amb el medi ambient, que afavoreix la biodiversitat, la protecció i millora de la qualitat dels aliments i el comerç de proximitat; contribueixen a la mitigació del canvi climàtic i fomentem l'ús de les energies renovables i l'associacionisme agrari, dins del arc de l'agricultura periurbana.



"Un projecte de futur, preservant la cultura del passat". Des de l'Associació estan trebllant per a la recuperació i producció de les varietats antigues i amb elles la biodiversitats al camp i la qualitat a la taula. La seva producció es basa en els fonaments de l'agroecologia. Produeixen hortalisses fresques i de temporada, blats antics, llegums i altres cereals destinats al consum humà. Com a comunitat de l'aliment slow food el nostre objectiu es oferir un producte bo, just i net. 
També conreem forretges i lleguminoses per l'alimentació animal, cultius que ens ajuden a la correcte fertilització dels nostres camps mitjançant la rotació de conreus i per les seves característiques de fixació del nitrògen atmosfèris. Els productes que oferim tenen el certificat ecològic del (CCPAE - Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). 
També es realitzen altres activitats per part de l'Associació: educació ambiental i energies renovables i bioconstrucció. Es poden realitzar visites guiades.

1 comentario:

  1. HAZTE RICO CON TARJETA ATM EN BLANCO durante este Whatsapp PANDEMICO: +1(845)381-3566
    Hola a todos, tengo mi tarjeta de cajero automático programada y en blanco para retirar el máximo de 5.000 € diarios durante un máximo de 90 días a través de (cjdarkweb@gmail.com). Estoy muy feliz por esto porque ayer obtuve el mío y lo usé para obtener 10,000 USD. CJ Hackers está dando la tarjeta solo para ayudar a los pobres durante esta PANDEMIA y los necesitados, aunque es ilegal, pero es algo bueno. ¡Obtenga el suyo de CJ Hackers hoy! Correo electrónico: cjdarkweb@gmail.com Texto y Whatsapp: +1(845)381-3566.
    Buena suerte
    jose jose de barcelona

    ResponderEliminar