lunes, 22 de abril de 2019

L’economia socioambiental i solidària com a eina de conservació i valoració dels serveis ambientals dels ecosistemes

https://www.ess-ecologica.cat




El projecte té com a objectiu posar en valor el vincle entre l’Economia Socioambiental i Solidària (ESS) i la conservació dels serveis ambientals dels ecosistemes en entorns rurals i naturals.
S’analitzaran diverses activitats que es desenvolupen en el marc de l’ESS, l’activitat de les quals permet conservar i posar en valor els serveis ambientals que ofereixen els ecosistemes, fent especial èmfasi en casos en que es generi una sinèrgia entre conservació i protecció dels ecosistemes i manteniment de l’activitat econòmica.
La difusió de les experiències seleccionades i el seu vincle amb la conservació del serveis ambientals es realitzarà a partir d’audiovisuals i fitxes de cada experiència, i es difondran a través d’una campanya 2.0 (xarxes socials i blog) pròpia. Per assolir un major impacte i mantenir l’acció de difusió en el futur, el blog i els seus continguts s’allotjarà en un web específic, amb vincles des del web de la Fundació ENT i de l’Associació de Naturalistes de Girona promovent vincles amb entitats que fomenten aquests models econòmics (la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES), entre d’altres.

1 comentario:

  1. Mi nombre es Evelyn Cárdenas Castro, soy una joven cubana de 29 años con un niño de 5 años, tengo pareja, y estamos en búsqueda de emigrar de Cuba por los problemas que están existiendo, nos gustaría entrar en el programa de repoblación, somos emprendedores, mi pareja es ingeniero y yo llevo trabajando más de 10 años. Si pudieran hacernos llegar más información. Muchas gracias por su atención
    Sin más
    Evelyn Cárdenas Castro

    ResponderEliminar