viernes, 25 de enero de 2013

PER L'HORTA: per la protecció de l'Horta de València (ILP)

perlhorta.info

PER L'HORTA és un moviment social hereu de la­ primera Iniciativa Legislativa Popular per la protecció de l'Horta de València (ILP) constituit formalment com associació sense ànim de lucre.



PER L'HORTA no pretén ser un grup més en defensa del territori, sinó que vol ser catalitzador de totes aquelles accions o polítiques que vagen encaminades a l'aconseguiment dels objectius que es proposaven a la ILP. És a dir, accions i polítiques per la protecció de l'Horta de València, de posar en valor aquest paisstge, el seu patrimoni agrícola, hidric i cultural i històric.





PER L'HORTA pretén ser un moviment cívic que incidisca en la realitat per canviar l'estat actual de menyspreu cap a l'agricultura i els valors patrimonials del nostre món rural.

1 comentario:

  1. Mi nombre es Evelyn Cárdenas Castro, soy una joven cubana de 29 años con un niño de 5 años, tengo pareja, y estamos en búsqueda de emigrar de Cuba por los problemas que están existiendo, nos gustaría entrar en el programa de repoblación, somos emprendedores, mi pareja es ingeniero y yo llevo trabajando más de 10 años. Si pudieran hacernos llegar más información. Muchas gracias por su atención
    Sin más
    Evelyn Cárdenas Castro

    ResponderEliminar